
Descrierea produsului
Lapte de continuare, Aptamil 3, cu PRECINUTRI+ pentru etapa de varsta 9-12 luni.
Sistemul imunitar continua sa se dezvolte in primii 3 ani de viata.
Ingrediente
Lactoza (din lapte), uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de rapita, ulei de cocos, ulei de floarea-soarelui, SCO), maltodextrina, lapte degresat*, concentrat proteic din zer (din lapte), galacto-oligozaharide (din lapte)*, fructo-oligozaharide, carbonat de calciu, uleiuri de origine animala (ulei de peste), citrat tripotasic, clorura de calciu, clorura de colina, acid L-ascorbic, L-ascorbat de sodiu, taurina, emulgator (lecitina din soia), sulfat feros, fosfat tricalcic, clorura de magneziu, inozitol, DL-alfa-tocoferil-acetat, sulfat de zinc, L-triptofan, disodiu uridina 5'-monofosfat, citidina 5'-monofosfat, adenozina 5'-monofosfat, sare sodica de inozin 5' - monofosfat, nicotinamida, L-carnitina, sare sodica de guanozina 5'-monofosfat, D-pantotenat de calciu, acid pteroilmonoglutamic, sulfat de cupru, retinil palmitat, DL-alfa-tocoferol, D-biotina, hidroclorura de tiamina, colecalciferol, ciancobalamina, hidroclorura de piridoxina, riboflavina, sulfat de mangan, iodura de potasiu, fitomenadiona,selenit de sodiu.
*= solide
Alergeni:
- Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
- Soia si produse derivate
- Peste si produse derivate
Valoare energetica per 100g de produs: 66 kcal
Instructiuni de utilizare
- Spalati-va bine pe maini si sterilizati toate ustensilele utilizate in prepararea laptelui.
- Fierbeti apa potabila pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasati la racit pana la cca 40ºC.
- Turnati in recipientul pregatit (biberon sau canuta) cantitatea de apa fiarta si racita, necesara conform dozarii pentru o masa.
- Dozati pulberea cu lingurita din capacul ambalajului, nivelata cu ajutorul marginii din interiorul cutiei.
- Adaugati pulberea conform tabelului de dozare in recipientul pregatit (canuta sau biberon).
- Inchideti recipientul si agitati cateva secunde, pentru a dizolva pudra.
- Verificati pe incheietura mainii dvs. temperatura laptelui preparat (cca 37ºC).
Conditii de pastrare: A se pastra produsul la loc uscat si racoros. Nu refrigerati.